Mobiel full-service PR-bureau

Op zoek naar een fotograaf van sfeervolle beelden, hulp bij allerlei PR-werkzaamheden, organisator van evenementen, of een tekst-schrijver? 

Zowel voor een goede uitvoering van uw eigen PR plan, als voor nieuwe ideeën kunt u bij me terecht. 

Ik ben op uurbasis in te huren of maak een offerte voor een project. Ook is het mogelijk om via een abonnement van mijn diensten gebruik te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 

 

Nieuwsberichten


Terug naar overzicht

27-02-2016

Gezocht!

Dit is het artikel dat verspreid gaat worden over de kunstkei. Delen is fijn!

Gezocht: HELDEN, echte keien!!
Het GEO-park de Hondsrug organiseert het project KUNST-keien. Diverse kunstenaars werken mee aan dit project en zullen een kei op geheel eigen wijze bewerken. Binnenkort zullen deze kunstkeien dan te zien in Geo-park de Hondsrug. Ook zullen er keien op andere plaatsen in het land verschijnen, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam.

Jeannet Wendel, van Lawendel Fotografie en PR is een van de deelnemers aan het project. Haar kei is knalrood geschilderd en ze zoekt nu mensen die met deze kei op de foto willen gaan. Mensen die de kracht van een kei hebben, of gewoon steengoed zijn! Bijvoorbeeld iemand die zich enorm inzet voor de buurt, een geweldige sporter, iemand die zich staande weet te houden ondanks grote tegenslagen, of bijvoorbeeld een onmisbare mantelzorger. Let op: dit zijn allemaal maar voorbeelden. Jong en oud, iedere KEI die in het gebied van de Hondsrug woont kan genomineerd worden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de foto’s met begeleidende nominatie in een boekje verzameld worden. Ook zal de steen beplakt worden met de foto’s.

Ken jij iemand die je KEI-goed vindt en in het Hondsruggebied woont? Iemand die je eens wilt verrassen en/of bedanken door ze publiekelijk in het zonnetje te zetten? Stuur dan via www.lawendel.nl (de contact-knop) een bericht met de reden waarom je deze persoon nomineert. Vermeld in dit bericht ook alle contactgegevens. Reageer snel, want de foto’s zullen op korte termijn gemaakt gaan worden.

 keigoedklein.jpg


Terug naar overzicht