Mobiel full-service PR-bureau

Op zoek naar een fotograaf van sfeervolle beelden, hulp bij allerlei PR-werkzaamheden, organisator van evenementen, of een tekst-schrijver? 

Zowel voor een goede uitvoering van uw eigen PR plan, als voor nieuwe ideeën kunt u bij me terecht. 

Ik ben op uurbasis in te huren of maak een offerte voor een project. Ook is het mogelijk om via een abonnement van mijn diensten gebruik te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 

 

Nieuwsberichten


Terug naar overzicht

23-02-2016

Workshop Poseren kun je Leren!

Sta je altijd beroerd op de foto, terwijl sommige vriendinnen er wel altijd als fotomodellen op staan?

Wees gerust, poseren kan IEDEREEN leren!

Speciaal voor jou organiseer ik een workshop. Tijdens deze Workshop krijg je een aantal tips hoe je mooi op de foto kunt komen te staan. We gaan hier uitgebreid mee oefenen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt, waardoor je kunt rekenen op voldoende aandacht.

Neem een aantal setjes kleding mee, je make-up spulletjes en misschien heb je ook nog een paar vriendinnen die ook zin hebben in een gezellige middag/ochtend.

Overwin je schroom en meld je aan via het contactformulier op de website. Daarna neem ik contact met je op om een datum te plannen. Ik verheug me op je komst!

- ca. 3 uur
- koffie/thee
- fotoshoot
- poseer-tips

De digitale verkleinde bestanden stuur ik je op. Die zijn geschikt om te delen via internet. De afdrukken zijn via de webshop bij te bestellen en.... voor de workshop bepaal je zelf wat je wilt betalen!

 Poserenkunjelerenklaar.jpg


Terug naar overzicht