Mobiel full-service PR-bureau

Op zoek naar een fotograaf van sfeervolle beelden, hulp bij allerlei PR-werkzaamheden, organisator van evenementen, of een tekst-schrijver? 

Zowel voor een goede uitvoering van uw eigen PR plan, als voor nieuwe ideeën kunt u bij me terecht. 

Ik ben op uurbasis in te huren of maak een offerte voor een project. Ook is het mogelijk om via een abonnement van mijn diensten gebruik te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 

 

Nieuwsberichten


Terug naar overzicht

04-02-2016

Deelnemer project met kunst-Keien

Het GEO-park de Hondsrug organiseert het project KUNST-keien. Het doet een beetje denken aan de “Elephant Parade”, maar dan met keien. Diverse kunstenaars werken mee aan dit project en gaan een kei op geheel eigen wijze bewerken. Binnenkort zullen deze kunstkeien dan te zien zijn in Geo-park de Hondsrug. Ook zullen er keien op andere plaatsen in het land verschijnen, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam.

Het grote NIEUWS is dat ik ook gevraagd ben om een kei (afmeting 0.60 x 0.80 m.) te gaan versieren. Geweldig leuk natuurlijk, mijn creatieve radertjes gingen gelijk volop draaien. Ondertussen heb ik al weer een tijdje zitten broeden en heb volgens mij een leuk idee! Daar over later meer!

 esther steenklein.jpg


Terug naar overzicht