Mobiel full-service PR-bureau

Hoe werkt het?

Na iedere fotoshoot ontvangt u een factuur met de reiskosten. Het aantal kilometers wordt met behulp van de ANWB-routeplanner bepaald. De kosten bedragen € 0,19 per kilometer. Verder is het heel simpel: Bepaal uw eigen prijs voor de foto-opdracht, tel dat bedrag bij de reiskosten op en betaal de factuur. 

Wat krijgt u?

Na iedere fotoshoot zoek ik de beste foto's uit en bewerk ze. Deze digitale bestanden worden verkleind en ik mail ze vervolgens naar u. U kunt kiezen voor foto's met of zonder logo. Zonder logo verplicht u zich om bij iedere publicatie Lawendel Fotografie en PR te noemen. 

U krijgt een speciale link naar de webshop waar u de foto's op diverse formaten kunt laten afdrukken. Prijsindicatie: Een mat/glas/pearl afdruk van 10x15 cm kost op dit moment € 2,50 inclusief btw. 

Omdat de foto's een hoge resolutie hebben, kunt u ze ook op groot formaat laten afdrukken en op allerlei verschillende materialen. Daarvoor kan ik u desgewenst een prijsopgave doen. Deze afdrukken worden door een zeer gerenommeerd bedrijf verzorgd.