Mobiel full-service PR-bureau

Jeannet Wendel is de fotograaf van Lawendel. 


Als echte natuurliefhebber wandel ik iedere dag met mijn hond. Ik ontdekte dat elk seizoen zijn charme heeft door de steeds veranderende kleuren en licht. Om die prachtige momenten met anderen te kunnen delen kwam ik woorden tekort. Op zich best een wonderbaarlijke ontdekking als je bedenkt dat ik beroepsmatig met mijn communicatiebureau ook als tekstschrijver actief ben.

Vanaf dat moment ben ik gaan fotograferen, eerst met mijn mobiele telefoon, maar al gauw smaakte het naar meer. Ik kocht mijn CANON camera en ondertussen is de foto-tas behoorlijk gevuld met allerlei lenzen en toebehoren. De enorme mogelijkheden binnen de fotografie blijven me boeien en prikkelen mijn creativiteit. Al die hulpmiddelen helpen me om me zo goed mogelijk in beelden te kunnen uitdrukken. Een echte "Jeannet" is herkenbaar aan kleur, licht en een compositie die samen zorgen voor sfeervolle opnamen met een natuurlijk karakter.


 Mijn foto's deel ik via twitter en een weblog "Zij van hiernaast". Ook promoot ik Drenthe via 1000 dingen te doen in Drenthe