Mobiel full-service PR-bureau

Particulieren:

Laat kostbare momenten een eeuwigheid duren door ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Een make-over, een zwangerschapsbuik, een pasgeboren baby, een nieuw kapsel, ieder jaar een kinderportret, noem maar op. Bepaal zelf wat je wilt en ik probeer het zo puur mogelijk, met gevoel vast te leggen. 

Ik werk altijd op locatie. Dat kan in een oud pand zijn, een mooi stuk natuur of bij mij thuis, de mogelijkheden zijn eindeloos. Alles gaat in overleg. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk al vast een deel van mijn werk. Voor vragen kun je een berichtje achter laten op de contact-pagina. Uiteraard mag je me ook gewoon even bellen. 

BEDRIJVEN: 

Via foto's kunnen bedrijven een goede band krijgen met hun klanten. Omdat verleidelijke foto's diep doordringen in het menselijk brein kunnen ze ook het aankoopgedrag van de klant enorm beïnvloeden. Bij het zien van verleidelijke foto's zal de klant 85% van de beslissingen snel en impulsief gaan nemen. Foto's zijn dus een geweldige bijdrage voor Nieuwsbrieven-Folders-Sociale Media-Websites enzovoort. Ik geef er graag een creatieve draai aan om de foto's extra in het oog te laten springen! 

 

PORTFOLIO

Portret

Portret

Beschrijving Diverse portretfoto's

Familie

Familie

Product

Product

Banner Op verzoek van Gewoon Nomi een foto gemaakt van Engelse Drop. In grote resolutie aangeleverd zodat er een banner van gemaakt kon worden.

Type project Creatief werk / fotografie

Klant ACME Inc.

Diverse projecten

Diverse projecten

Beschrijving

Type project

Klant

Landschappen

Landschappen